sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Carlingsin esillepanoratkaisut

Salon Carlingsilla on 2 esillepanoaluetta. Yleensä miehille/molemmille sukupuolille suunnattu ykköspöytä heti myymälän sisäänkäynnin luona, sekä naisille pienempi pöytä kassan välittömässä läheisyydessä, naistenvaateosaston reunassa.

Carlingsilla esillepanon tarkoituksena on selkeästi nostaa jalustalle jokin merkki/brändi, sekä tietysti herättää asiakkaan mielenkiinto hetkellä vallitsevaa kampanjaa kohtaan. Ykköspöydässä on usein yksi tai kaksi mallinukkea, naisten esillepanossa yksi.

Esillepanossa etsitään yleensä Carlingsin näköistä meininkiä, radikaalisti muiden liikkeiden esillepanoista eroavaa. Erikoiset mutta hyvännäköiset viikkaukset, kyltit, julisteet ja rakennelmat ovat se syy, miksi Carlingsin esillepanot keräävät ihailevia katseita päivästä toiseen.

Oman työssäoppimiseni aikana olen kerennyt tekemään kaksi erilaista esillepanoa, kummatkin ykköspöytään.

#1: Isänpäivä

Isänpäiväesillepanossa piti huomioida, että pöydässä on isänpäivälahjaa hankkivan asiakkaan silmään mielenkiintoinen valikoima tuotteita. Valitsin tähän pöytään pipoja, sukkia, pitkähihaisen paidan, kauluspaidan sekä tietysti bokseri + t-paita-combon johon liittyi tietenkin isänpäivätarjous. Paidat pinosin päällekkäin, jotta esillepano olisi asiakkaan kannalta mahdollisimman käytännöllinen ja houkuttelevan näköinen. T-paidat sijoitin pieneen rekkiin pöydän vasempaan laitaan, jotta se toimisi sulkevana elementtinä. Sain työnantajaltani hyvää palautetta ja olen itsekin tyytyväinen, sillä tämä oli ensimmäinen esillepanoni jonka tein yksin.
#2: Vans-pöytä

Tähän esillepanoon sain täysin vapaat kädet. Toteutin tämän esillepanon yhdessä Jaanikan kanssa. Joulua kohti mennessä oli tarkoituksena tuoda esille joulun värejä sekä miesten, että naisten esillepanoissa. Punainen oli siis kummassakin pääroolissa.

Tästä esillepanosta on tosi hankala lähteä kertomaan mitään ihmeellistä. Suunnittelu vei kaikkein eniten aikaa, rakentaminen sujui nopeasti. Valmiissa esillepanossa on paljon punaista kuten oli tarkoitus, mutta sinistä, mustaa sekä harmaata esiintyy myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PageList

Custom Drop-Down