lauantai 26. marraskuuta 2016

Black Friday

Hiljaista hiljaisempi viikko sai vähintäänkin räväkän päätöksen, kun Yhdysvalloista Suomeen rantautunutta Black Friday-viikonloppua pidettiin Salon Carlingsilla alennuksien merkeissä.

Jos jollekkin koko tapahtuma ei ole tuttu, suora lainaus Wikipediasta:

"Black Friday (musta perjantai) on kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljännen torstain jälkeinen perjantai, ja sitä pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Black Friday on kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä, ja ne myyvät erilaisia tuotteita alennettuun hintaan. Kaupat avaavat ovensa normaalia aikaisemmin, yleensä viideltä tai kuudelta, ja ne pysyvät avoinna jopa iltayhteentoista asti. Vuosittain amerikkalaiset kuluttavat päivän aikana kymmeniä miljardeja dollareita."

Carlings osallistui Black Fridayhin huomattavien alennuksien merkeissä. Tässä muutama mainos viikonlopun tarjouksista, joita pääsin itse julkaisemaan Carlingsin Facebook- ja Instagramsivuilla. 

1. Perjantai-aamuna kello 8-9 kaikki mustat tuotteet -50%
2. Stay Flame-bombertakki 14,90€ (ovh. 79,90€)
3. Kaikki tuotteet -30% koko viikonlopun ajan



Pidimme koko viikonlopun esillä suuren määrän mainoksia -30%-alennuksesta, sekä myymälässä että näyteikkunoissa. Instagramia ja Facebookia päivitin aktiivisesti.

Olin töissä perjantaina ja lauantaina. Perjantai oli selkästi viikonlopun paras myyntipäivä. Porukkaa riitti aamusta iltaan ja töitä oli koko ajan. Olisin halunnut ottaa enemmänkin kuvia tätä postausta varten, jos olisin ehtinyt :D. 

Yhteenvetona tosi opettava viikonloppu. Monen asiakkaan palvelu samaan aikaan, kassatyöskentelytaitoni ja yleinen kontrolli kaikesta samaan aikaan tulivat todella hyvin testatuksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PageList

Custom Drop-Down