tiistai 31. lokakuuta 2017

Viikkokatsaus / Viikko 43

Viikolla 42 oltiinkin lomilla, ja nyt viikolla 43 päästiin taas töiden pariin.

Viikko oli normaalia lyhyempi, sillä perjantaina opettajien suunnittelupäivän takia meillä oli perjantaipäivä tyhjänä. Viikolla saimme kuitenkin asiakkaiden hankkimista ryskytettyä eteenpäin, sillä hankimme kolme asiakasta. Kerron näistä nyt lyhyesti:

PPT Dure Oy

Teollisuusmaalien valmistukseen erikoistunut yritys, jonka toimipiste sijaitsee satamakadulla Meriniityssä. Heille teemme yritysvideon nettisivuille, jossa esittelemme lyhyesti yrityksen toimintaa ja heidän tuotteitaan sekä tuotannon puolelta että käytännössä. Videolle ei ole erityistä aikarajaa, mutta varaamme sille silti runsaasti aikaa - Videon tekeminen ei ole yhden päivän projekti.

KooKenkä

KooKenkä on suomalainen ketjuyritys, joka jälleenmyy erilaisia jalkineita. Teemme KooKengän Salon myymälälle fiiliskuvia sosiaalisessa mediassa käytettäväksi. Keskitymme näissä kuvissa miesten syys/talvikenkiin.

Mariannen Maatila

Mariannen maatila on Teijolla sijaitseva maatila, joka tarjoaa elämyspalveluita esimerkiksi lapsiperheille. Mariannen maatilalle teemme esitteen sekä pienen mainoksen VisitSalo -mainoslehtiseen.

Näiden asiakkaiden hankkimisen lisäksi suunnittelimme KooKengän tulevia kuvauksia, jotka toteutuivat maanantaina 30.10. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PageList

Custom Drop-Down