tiistai 6. syyskuuta 2016

Esillepano @ Carlings Salo

Tämän päivän tehtävään kuului ykköspöydän rakentaminen kauppakeskus Plazan Carlingsissa. Minä, Saga sekä Roosa olimme etukäteen suunnitelleet luonnoksina, miltä ykköspöydän tulisi näyttää (vaikkakin valmiissa tuotoksessa on minimaalisen vähän sitä, mitä suunniteltiin). Rakentamiseen kului yhteensä noin 3 tuntia. Esillepanon rakentaminen oli hyvää harjoitusta tulevaa työssäoppimisjaksoani varten.

Tässä alkutilanne. Tehtävä osoittautui tavallaan helpoksi, sillä esille pistettiin saman merkin farkkumallisto minkä esillepanon olimme jo aikaisemmin rakentaneet.
Aloitimme tehtävän vaatteiden valitsemisella.
Sitten otimme vanhat mallinuket alas ja aloimme pukea niitä (arvostakaa niitä kenen työnkuvaan kuuluu näiden pukeminen, ei ole helpoin eikä nopein homma).

Ensimmäinen valmistunut mallinukke näyttää tältä. Lopulliseen tuotokseen lisättiin myös kengät.

Ja eikun toisen kimppuun vaan :D.
Valmiit mallinuket.

Mallinukkejen valmistumisen jälkeen kävimme itse pöydän rakentamisen kimppuun. Itse rakastuin ritiläkuutioihin (?) joten päätin käyttää näitä osana esillepanoa.


Innokas visuopiskelija omassa elinympäristössään :)

Tässä kuva "omasta puolestani". Jaoimme pöydän tosi karkeasti, jotta kaikki saisivat miettiä omia ratkaisujaan ja olisi runsaasti tekemistä. Tässä kuvassa rakentaminen ja sommittelu oli vielä kesken.

Tässä lopullinen tuotos. Susanna oli tyytyväinen työhön ja niin olimme mekin. Työ oli mieluisa tehdä ja toivon että työssäoppimisjaksoni sisältää samankaltaisia tehtäviä ainakin jossain määrin. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PageList

Custom Drop-Down