keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Moodboard

Ready 4 Bisnes -tapahtuman rakentaminen alkoi graafisen ilmeen valitsemisella. Sistustuspuolen ja tekstiilipuolen opiskelijat saivat äänestää omaa suosikkiaan - Sinin suunnitelma voitti ylivoimaisesti.

Hyvä sini! Tässä linkki Sinin blogiin: http://sinivtp.blogspot.fi/

Graafisen ilmeen valitsemisen jälkeen annettiin tehtäväksi luoda Illustratorissa moodboard. Moodboard on tulostettu tai digitaalisessa muodossa oleva kuvista koottu kooste, jossa on teema. Yhtenäiset värit, kuviot ja tyylilajit muodostavat upean lopputuloksen.

Tässä oma moodboardini Ready 4 Bisnes -tapahtumaan. Lähes violettiin taittuva sininen, vaaleansininen sekä valkoinen toimivat väreinä omassa moodboardissani. Yritin luoda kuvilla modernin ilmeen moodboardilleni.

Huomasimme, että minun, Miskan ja Melissan töissä oli yhtenäinen teema, vaikka värit olivatkin aivan erilaiset kaikilla kolmella. Tästä johtuen Jaana valitsi meidät tilatiimiin tässä projektissa. Vastaamme siis liiketilan sisustuksesta pääasiallisesti. Tilatiiminä meidän on tosi tärkeää tehdä yhteistyötä graafisen tiimin kanssa (Sini, Milla), sillä yhtenäinen väritys ja tunnelma tapahtumailmeen ja tilan sisustuksen kanssa luovat ammattitaitoisen vaikutelman.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PageList

Custom Drop-Down