sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Ready 4 Bisnes

A-yo!

Ready 4 Business? Ready 4 Bisnes? Tuskin kukaan on tän projektin virallisesta nimestä ihan perillä.

Jokatapauksessa meitä pitkän hiihtoloman pitäneitä ei yhtään hellitty kouluun palatessa, meitä nimittäin odotti 2 kohtalaisen isoa asiakastyötä. Onneksi molemmat ovat mielenkiintoisia ja odotan innolla että mitä saamme näistä toimeksiannoista tehtyä.

Ready 4 Bisnes on siis tapahtuma, joka järjestetään meidän visualistiopiskelijoiden toimesta Plazassa 18.5. Käytettävissämme on tila, jossa sijaitsi ennen vuodenvaihdetta Finlaysonin PopUp-myymälä, sekä lava, joka rakennetaan tämän tilan viereen.

No mikä tämän tapahtuman pointti sitten on? Saada nuoret innostumaan yrittäjyydestä, tottakai. Me ykköset saamme ihan keskenämme järjestää tämän tapahtuman yhteistyössä Plazan ja 4H-yhdistyksen kanssa. Käytännössä siis suunnittelemme tapahtumalle ilmeen, mietimme esiintyjät, aikataulutamme, markkinoimme, juonnamme ja noh, teemme kaiken mitä nyt voi kuvitella tapahtuman luomiseen liittyvän.

Tähän mennessä olemme jututtaneet Plazan johtoa tilan käytöstä: Mitä saamme ylipäätään tehdä tilassa (tila ei kustanna meille mitään). Samana päivänä mittasimme liiketilan. Nyt olemme miettineet tapahtuman esiintyjiä ja luoneet tapahtumalle alustavan aikataulun.

In conclusion: Mielenkiintoinen projekti ja hieno mahdollisuus olla ylipäätään tällaisessa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PageList

Custom Drop-Down