sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Leticia-kuoro: koululaulut

Suomi 100. Varmastikin tämän vuoden eniten esillä ollut teema kaikessa suomalaisessa designissa ja tapahtumasuunnitelussa. Ei siitä sen enempää, mennään itse asiaan:

Salolainen Leticia-kuoro järjestää 28.5. Salohallissa tapahtuman, jossa jopa 400-henkinen kuoro esittää vanhoja koululauluja. Aluksi saimme tiedon, että suunnitelisimme ainoastaan esityksen aikana esitettävään Powerpoint-diaan valokuvia, mutta näemmä hoidamme koko tapahtuman visuaalisen ilmeen. Eihän se toisaalta haittaa ketään. #tiedonkulku

Anyhow, visujen tehtävänä on siis luoda tapahtumalle kaikki visuaaliseen ilmeeseen liittyvä. 8 metriä leveälle lavalle koristeita, Powerpoint-esitykseen sanat sekä kuvat, mainokset, somemarkkinointi, Salin järjestely yms. Äänitekniikka ei kuulu meidän tehtäväämme. Budjetista ei ole vielä sovittu mitään.

Kuten fiksuimmat lukijat huomasivat, kesälomille pääsemme 19.5 ja tapahtuma on 28.5. Kuka kaiken siis rakentaa? No fiksut, innokkaat ja *köh* rahaa tarvitsevat opiskelijat tietysti. Jotkut luokkalaisemme siis rakentavat (ja purkavat) tapahtuman kyseisenä päivänä ja voivat sen jälkeen laskuttaa asiakasta.

Tämä projekti jää ainakin ensi viikon ajaksi hieman hautumaan, sillä maanantaista perjantaihin kamppailemme graafisen suunnittelun näytön kanssa. Wish me luck.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PageList

Custom Drop-Down