maanantai 14. marraskuuta 2016

Ensimmäinen työssäoppimisviikkoni // Mikä Carlings??

Ensimmäinen työssäoppimisjaksoni olen töissä Salon Carlingsissa. Ketjun liikkeestä on esittely alempana, mutta miksi ei sanoa samoja juttuja, kun isompi postaus tästä kuitenkin tulee.

Eli siis:

Carlings on norjalainen lifestyle-konsepti, joka tarjoaa rock-henkistä vaateusta nuorille. Carlingsin pääpaino on farkuissa, ja sen liikkeistä voikin löytää kansainvälisesti tunnetut merkit, kuten Levi's, Lee, Dr. Denim jne. Farkkujen ohella Carlingsista löytää T-paidat, kengät, neuleet, kauluspaidat, chinot, pipot, lippikset, vyöt, käsineet, ja noh, kaiken mitä voi vaan tarvita näyttääkseen skarpilta.
Tässä muutama havainnollistava kuva siitä mitä Carlings tarjoaa:






Ensimmäisen työssäoppimisviikkoni aikana opettelin Carlingsin yleisiä toimintatapoja ja totuin normaaliin myyjän arkeen myymälässä. Opettelin kassan käytön sekä kommunikoimaan asiakkaiden kanssa (Carlingsin tyyliin). Näiden keskeisten asioiden lisäksi tein muutaman esillepanon. Isänpäiväesillepano näytti tältä:
Siitä vähän käsitystä mitä teen töissä. Arki on hyvin pitkälti samaa: kassalla työskentelemistä, asiakaspalvelua, siivoamista, somistamista.
:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PageList

Custom Drop-Down