tiistai 30. tammikuuta 2018

Design Hill tuoteryhmät

Työssäoppimispaikassani Design Hillissä tuotteiden pohjana toimii suomalainen design. Design Hillissä on omat osastot tunnetuille suomalaisille tuotemerkeille (esim. Ratia, Marimekko, Finlayson) sekä osastot tietyille tuoteryhmille (esim. askartelu, keittiö).

Merkkikohtaiset osastot ovat paljon helpommin erotettavissa toisistaan, kuin muut osastot. Tuotemerkkien osastoja erottaa esimerkiksi seinä, kun taas muiden osastojen rajat ovat paljon häilyvämpiä.

Tuotemerkkien omat osastot sisältävät enemmän harkittuja esillepanoja, ja ne ovat muutenkin ehkä näyttävämmän näköisiä. Esimerkiksi Marimekon osastolla on vaatteille tarkkaan mietityt paikat ja valaistukset, jotta ne näyttäytyvät edukseen.

Yleisesti ottaen Design Hillistä löytää tosi laajasti kaikkea kodin kalusteista vaatteisiin. Design Hillin alakerrassa on mattomyymälä sekä poistomyynti.  Myymälän sisällä toimiva kahvila piristää liiketilaa huomattavasti. Design Hilliä voisi luonnehtia yleistavarakaupaksi. Alla muutamia havainnollistavia kuvia liiketilasta ja eri osastoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PageList

Custom Drop-Down