sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Asiakastyö 3 / Vilpas Pop Up Shop

Kolmas asiakastyömme oli Vilppaalle järjestettävä Pop up -kauppa black fridaynä. Salon Vilpas on salolainen urheilun yleisseura. Viime vuosina Vilpas on tullut erittäin tunnetuksi koripallosta. Vilppaan koripallon edustusjoukkue Vilpas Vikings pelaa korisliigassa.

Matias ja Tuisku tietävät Vilppaan porukkaa, joten he saivat idean, että toteuttaisimme jonkinlaisen asiakastyön Vilppaalle. Pian meillä olikin jo idea, että järjestämme black fridaynä Vilppaalle fanituotekaupan meidän tilamme etuosaan.

Matias teki paljon soittoja, ja saimme pikkuhiljaa tietoa siitä, mitä Vilpas haluaa tältä tapahtumalta. Tapahtuman eteen paiskittiin paljon töitä: Oli tapahtuman ilmeen suunnittelemista, flyereita, mainoksia, tavaroiden hakemista yms. hommaa. Näistä merkittävimmät hommat olivat luultavasti tapahtuman ilmeen toteuttaminen sekä somemarkkinoinnissa että tilassa, ja tavaroiden hakeminen + järjestely tilaan.

Tapahtuma itsessään oli siis perjantaina 24.11. kauppakeskus Plazan toisessa kerroksessa kello 10-15. Matias toimi myyntitykkinä yhdessä Oscarin ja Jessen kanssa, minä dokumentoin tapahtumaa ja Tuisku piti huolen, että tila on siisti ja että kaikki on niin kuin pitääkin. Tapahtumassa oli myös useampi Vilppaan pelaaja signeeraamassa paitoja ja ottamassa kuvia fanien kanssa. Myynti oli todella kova, ja olemme kaikinpuolin erittäin tyytyväisiä kyseiseen tapahtumaan.

Mikä meni hyvin?
Tapahtuma ylitti asiakkaan ja meidän odotukset vahvasti. Saimme paljon kiitosta Vilppaan puolelta, ja kaikki sujui kuten piti. Tapahtuma sujui siis kaikinpuolin erinomaisesti.

Mikä meni huonosti?
Tapahtumassa meni huonosti ainoastaan se, että kortti- ja kuittikoneemme menivät jumiin kovimman ryysiksen aikana. Pitäisi olla varasuunnitelma tällaisia tilanteita varten!

Mitä opin?
Opin taas lisää tapahtuman toteuttamisesta ja kaikesta, mitä siihen kuuluu.

Mitä vien käytäntöön?
-









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PageList

Custom Drop-Down