sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Asiakastyö 1 / KooKenkä

Ensimmäinen asiakkaamme oli KooKenkä, jonka liike löytyy meidän Pop uppiamme vastapäätä kauppakeskus Plazan toisessa kerroksessa. Kookenkä on siis suomalainen kenkäkauppaketju, joka on osa Keskoa. Ketju on yhdistelmä aikaisemmista K-Kenkä ja Andiamo -liikkeistä. Ideana oli ottaa muutamista syys/talvijalkineista fiiliskuvia, joita KooKenkä voisi käyttää somemarkkinoinnissaan. He pitivät tästä ideasta, ja sovimme kuvauspäivän.

Haimme kuvauspäivänä kuvattavat kengät, ja Matias ajoi meidät sovitulle kuvauspaikalle. Kannoimme kengät kuvauspaikalle, ja suunnittelimme samalla kuvien taustaa yms. asioita. Minä ja Tuisku kuvasimme kenkiä, Matias toimi mallina. Olemme tyytyväisiä näihin kuviin - Valitettavasti asiakkaamme ei vastannut useampaan sähköpostiin, missä kyselimme palautetta työstä. Heiltä emme siis saaneet kommenttia tehtyyn työhön.

Mikä meni hyvin?
Kuvaukset sujuivat sillä tavalla, kuin ne oltiin suunniteltu. Kengät pysyivät puhtaana maastosta huolimatta, valo oli juuri sopiva valitsemassamme ympäristössä ja pysyimme hyvin aikataulussa.

Mikä meni huonosti?
Kuvia ei ole ainakaan vielä julkaistu missään. Emme ole varmoja, pitikö asiakkaamme kuvista vai ei.

Mitä opin?
Opin taas hieman enemmän tuotekuvauksesta. Tuotekuvaus ei ole omaa alaani, joten oli mielenkiintoista tehdä tällaistakin hommaa välillä.

Mitä vien käytäntöön?
Sovin jatkossa tällaisten töiden käytännön järjestelyt paremmin ja huolellisemmin asiakkaan kanssa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PageList

Custom Drop-Down